Kwark ontbijt gebakjes ( 8 stuks )

INGREDIËNTEN
Voor de bodem:
  • 100 gram havermoutmeel
  • 2 el kokosolie
  • 1 eetlepel dadel stukjes ( of 3 dadels in stukjes gesneden)
  • 50 gram gemengde noten
  • 1 tl speculaaskruiden
Voor de vulling:   (8 cupcake vormpjes siliconen)
  • 1 bak kwark
  • 3 blaadjes gelatine
  • 150 ml vruchtensmoothie naar wens ( ik gebruik gewoon wat ik over had van de ochtend)
 
 
Hoe maak je het ?
Stap 1: de bodem:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine tot je een fijne gemengde massa krijgt. Verdeel het beslag over de 8 vormpjes en druk de bodem goed aan. Elk vormpje is ongeveer voor 1/3 gevuld met koekbeslag.
  3. Zet de bodem in de oven voor 13 minuutjes en zet de oven uit. Laat de bodem als hij nog niet mooi bruin is even in de oven ( die uit is, maar nog wel warm)  staan, wel goed in de gaten houden! 
Stap 2: de vulling:
  1. Leg de 3 blaadjes gelatine voor de vulling voor 5 minuten in wat water om te weken.
  2. Doe nu in een pannetje de smoothie, warm deze langzaam op en leg de gelatine blaadjes er in tot ze opgelost zijn. Voeg het gelatinemengsel dan toe aan de kwark. Roer goed door. Het mengsel wordt nu best vloeibaar, dat hoort. Schenk de vulling nu op de bodem. Nu in de koelkast en laten opstijven!