
Chocolade fudge ( 1 brownie blik vol )
Recept:
75 gram cacaopoeder
10 dadels ( ontpit)
100 gram studenten haver ( grove notenmix)
130 gram kokosolie
1 theelepel grof zeezout
8 teelepels Maple siroop of agave siroop of honing
2 eetlepels amandelpoeder
kokosrasp
Hoe maak je het?
Dit is weer zo'n ,makkelijk recept, wel wat veel ingrediënten maar de rest is simpel.
Doe alles in een keukenmachine, hak de heleboel helemaal fijn. Je krijt nu een bruine pasta!
Proef even of je de pasta zoet genoeg vindt, voeg anders nog wat honing toe.
Pak nu je brownie bakblik ( action) en bekleed deze met bakpapier. De pasta smeer je uit over het hele blik, zodat je een dunne laag chocolade krijg.
Nu doe je de kokos er op, helemaal dat de chocolade bedekt is. Deze fudge moet 4 uur in de koelkast en kun je als je hem mee wilt nemen bijvoorbeeld naar je werk het beste invriezen en dan meenemen. Hij smelt namelijk snel.
Heerlijk bij een warm kop thee, geniet momentje.